Kaninruokavalio ja sen vaikeus

Hola!

 
 
Kuinka moni on kuullut siitä että lihakset tehään keittiössä eikä salilla?
 
 
Se on ihan totta.
 

Joskus kun olen ollut vielä enemmän amatööri, urheilin paljon ja vedin sontaruokaa.
Ei ihmekään, ettei tuloksia (=lihaksia) näkynyt.
Joulun jälkeen sain viimesen kerran tarpeekseni turvonneesta mahasta sekä rasvaruoan aiheuttamasta mielen ailahtelusta ja aloin syömään terveellistä ja vähärasvaista kaninruokaa.
 
Pian tuli maaliskuu ja huomasin että olin vieraillut ystävieni McDonald'sin sekä Hesburgerin luona viimeksi viimevuonna.

 
En oo oikeen koskaan aiemmin syönyt tällä tavalla.
Huomasin nopeesti olevani hyvin kaavoihini kangistunut.

(lisäravinteet.. :> )
 
Pikkuhiljaa kaikki alkoi maistua aina samalta.
 
Aloin tuijottamaan ruokalassa pitsaa vetävää työkaveria ja sen limsapulloja himokkaasti.
 
Päivästä päivään.
 
Sitte se tapahtui.
Kerran, kerta toisensa jälkeen, ja monta kertaa sen jälkeenkin.
 
 
Hups

 
Hesestä tuli taas ystävä.
 
Sitten ymmärsin että aletaan lipsua jo aika huolella.

No ok, maksimissaan tätä jatkui kahden viikon ajan, mutta silti.
 
 
Otan mun lipsumisesta opiksi.
Siispä ajattelin jakaa vähän inspiraatiota monipuolisempaan, terveelliseen ruokaan.
 






 
 
"Nothing tastes as good as being fit feels." 
 
 Ostaessani tuon ylempänä vilkkuvan hesekassin,
olin ihan vakuuttunut että monikin asia maistuu paljon paremmalta.
 
Olin väärässä.
 
Voimia kaikille ruokavalion kanssa kamppaileville, ei se helppoa ole mutta se on sen arvoista!
 
 
Jumppaterveisin, S

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti